After School Simsala Grimm

After school SIMSALA GRIMM ofera servicii de pregatire scolara pentru elevii claselor I – IV si grupa pregatitoare.

Scoala are ca obiectiv central al activitatii, urmarirea atenta a formarii si instruirii copilului, pentru ca el sa-si poata dezvolta si folosi cat mai bine capacitatile fizice si intelectuale. Programul after school se adreseazã copiilor, al caror program de dupa orele de curs nu inseamna ore nesfarsite in fata calculatorului sau in fata televizorului pana se intorc parintii de la serviciu.

Toate aceste responsabilitati sunt preluate acum de sistemul after-school.

AFTER SCHOOL-ul SIMSALA GRIMM constituie un mediu securizat, organizat, unde copiii au posibilitatea de a socializa. Fiind in perioada in care isi dezvolta personalitatea, ei gasesc aici noi modele de viata pe care pot alege sa le urmeze.

After school Simsala Grimm doreste sa ajute la formarea obiectivelor educatiei, sa consolideze cunostintele dobandite de elev, sa-l ajute sa inteleaga tot ce inseamna nou, iar din invatare sa faca o placere.

De ce after school Simsala Grimm ?

Psihologii spun ca after school­ul sau „scoala de dupa scoala“ inseamna altceva: „Trebuie sa includa pe langa efectuarea temelor, orar de relaxare sau activititati optionale”. Asta este doar o parte din ceea ce ofera after-school SIMSALA GRIMM. Suntem extrem de atenti la nevoile sociale, emotionale, intelectuale si fizice ale fiecarui copil.

Cei care se ocupa de copiii dumneavoastra sunt persoane calde si apropiate de copii, cu experienta in lucrul cu acestia si cu dorinta de a face o munca de calitate, capabile sa ofere intelegere si atentie necesare fiecarui copil in parte.

In cadrul programului punem mare accent pe invatarea si stapanirea unei limbi straine – engleza fiind limba straina de baza la AFTER SCHOOL SIMSALA GRIMM. Programele noastre sunt adecvate stadiului de dezvoltare, cu accent pe procesul de invatare si pe ajutarea copilului sa se bucure de experiente reusite. Noi nu incurajam doar invatarea, ci si dragostea pentru invatatura. S-a constatat ca 50% dintre achizitiile copilului se realizeaza in afara orelor de curs.

Serviciul de after-school este special creat pentru scolarii mici (clasele I-IV), care au nevoie de suport in formarea deprinderilor de lucru individual. Activitatile didactice sunt imbinate cu activitati recreative sub ghidarea si supravegherea atenta a cadrelor didactice.

In vacantele scolare organizam tabere la munte, excursii, vizite si diverse activitati educative, dar si de relaxare in acelasi timp.

Simsala Grimm After School se afla in sectorul 2, zona Piata Muncii, in apropierea scolilor: „Jose Marti” (Scoala Nr.56), Scoala Nr.49, Scoala Nr.52, Scoala Nr.70, Scoala Nr.46, Colegiul Emil Racovita. Pentru mai multe detalii privind modalitatile de contact accesati aici.