Echipa

No comments

Din echipa gradinitei Simsala Grimm fac parte absolventi ai Universitatii din Bucuresti –  Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea “Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar”.

Cadrele didactice sunt atent recrutate, sunt tinere si ambitioase, inzestrate cu calitati de exceptie,  detinand certificate de absolvire a cursurilor de limba engleza.

Tinand cont de faptul ca gradinita Simsala Grimm este o institutie cu predare in limba engleza,  aceste certificate sunt foarte importante, astfel incat  activitatile de zi cu zi sa poata fi sustinute la clasa si in limba engleza.

Pentru celelalte activitai optionale care se desfasoara in gradinita, punem la dispozitie profesori talentati, cu studii de specialitate, cu vocatie si talent pedagogic, inzestrati cu multa rabdare si daruire pentru copii.

Gradinita Simsala Grimm va asigura de cele mai bune metode de invatare timpurie pentru copiii dumneavoastra, in conformitate cu programa scolara potrivita fiecarei materii de studio si grupe de varsta in parte.

Noi credem ca fiecare copil este unic si important. De aceea incurajam potentialul individual al
copilului, oferindu-I oportunitatea de a invata si de a se dezvolta intr-un mediu educational favorabil.

No Comments Yet.

Leave a comment