Cursuri Cambridge

In ziua de azi, importanta cunoasterii uneia sau mai multor limbi straine este evidenta. Un job mai  bun sau surse suplimentare de obtinere a informatiilor sunt doar doua dintre avantajele dobandirii  unor astfel de cunostinte. Dintre toate, limba engleza s-a dovedit a fi cea mai de folos dintre aceste limbi.

Fluenta, fluiditatea dar si o serie de avantaje i-a determinat pe multi sa o aprofundeze, aproape indiferent de varsta. In plus, cum viitorul apartine inaltei tehnologii, iar limba predominanta in care se vorbeste in acest domeniu este engleza, necesitatea invatarii ei devine si mai evidenta.

Sunt multe modalitati de a invata limba engleza, unele mai usoare altele mai greoaie. Insa una dintre cele mai bune si sigure metode consta in a urma asa numitele Cursuri Cambridge, cursuri cu recunoastere internationala, cursuri organizate atat in functie de gradul de dificultate cat si in functie de varsta doritorilor.

In institutiile scolare sau in particular, pregatirea pentru examenele Cambridge
este foarte serioasa, ea necesitand investirea de rabdare, timp precum si a altor resurse.

Multi specialisti considera ca varsta mica este cea mai buna varsta pentru a invata limba engleza.

Gradinita Simsala Grimm vine in intampinarea dorintei dumneavoastra, angajand colaborari cu o serie de institutii recunoscute specializate pe aceasta grupa de varsta. O prima forma a examenelor din forma de invatare a limbii engleze sub patronajul Cambridge este Young Learnes English si este adresata copiiilor cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, acestea putandu-se sustine totusi si mai devreme de varsta de 7 ani, daca pregatirea copilului este conforma cu cerintele stipulate de catre organizatori.

Un examen de acest tip este structurat pe trei niveluri: Starters, Movers si Flyers, iar fiecare nivel la randul lui cuprinde o parte de ascultare (conversatie), una de scriere, iar a treia testeaza capacitatile de citire si vorbire ale copiiilor.

In conformitate cu clasificarile in domeniu, mai precis Scara nivelurilor din Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi, aceste certificate sunt echivalente cu nivelurile A1 si A2.

Fiind interesati ca micutii dumnavoastra sa fie beneficiarii celui mai bun cadru de invatare si, implicit, de obtinere a celor mai bune rezultate, in cadrul programelor gradinitei noastre, Simsala Grimm,  in urma consultarii cu specialistii in domeniu, am organizat grupe de studiu in cadrul grupelor mijlogie si mare.

In felul acesta contribuim activ la familiarizarea copiiilor cu vocabularul specific primului examen Cambridge YLE, Starters, examen pe care il vor sustine putin mai tarziu.Stapanirea unei limbi straine, in situatia de fata limba engleza, este, astazi, un atuu. Maine va deveni cu siguranta un fapt comun.

De ce copilul dumneavoastra nu ar fi persoana de incredere care sa isi asume o serie de responsabilitati majore avand certitudinea ca va face fata datorita educatiei
complete primita la gradinita.