Gradinita Simsala Grimm

Asigurarea celor mai bune conditii de crestere si de dezvoltare a copiiilor mici este dezideratul principal al oricarui parinte. Noi, gradinita Simsala Grimm, ne alaturam cu bucurie acestor demersuri, asigurandu-i pe parinti ca educarea in vederea formarii ca oameni a copiiilor pe care ni-i incredinteaza va fi la cele mai inalte standarde. Pentru dezvotarea unor abilitati si deprinderi care vor isi vor gasi utilitatea intreaga viata este necesara intreaga dedicatie de care echipa noastra da dovada zi de zi, an de an, fara oboseala. Filosofia noastra, conform careia fiecare copil este unic si trebuie tratat ca atare, se rasfrange asupra modalitatilor de abordare in ceea ce priveste formarea unui caracter integru, in evidentierea cat mai multor laturi luminoaseale personalitatii lor.

Pedagogi si psihologi de marca recomanda inceperea studierii unei limbi straine cat ma de timpuriu posibil. Insa pentru a o intelege pe deplin, cunostintele despre cultura care este formata in jurul acelei limbi sun la fel de necesara e si cunoasterea acelei limbi in sine. Tocmai de aceea, am apelat la ajutorul unor colaboratori de inalta formare profesionala.

Gradinita Simsala Grimm, ca institutie, cladire si ca echipa, este pregatita sa ii primeasca cu bratele deschise pe toti copiii si parintii care vor sa ii treaca pragul. Incepand de la varsta de 1 an si 10 luni, toti copiii pot deveni prietenii apropiati ai nostri si ai gradinitei noastre.

Ca institutie, gradinita indeplineste toate normele metodologice fapt care a condus forul tutelar, ARACIP (Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar), sa ii acorde autorizatia de functionare inca din februarie 2009. La parcurgerea si respectarea programei noi am adaugat si toata dragostea noastra pentru cei mici si grija deosebita pentru viitorul lor. Rezultatele obtinute in cei peste cinci ani de functionare ne determina sa afirmam cu convingere ca onoram increderea acordata.

Cladirea in care functionam este una moderna, cu spatii luminoase in care copiii se simt foarte bine. Aspectele igienico-sanitare, fara de care nu am fi obtinut autorizatia de functionare, satisfac si cele mai mari exigente ale copiiilor care isi petrec aici o importanta parte din zi aici dar si ale parintilor care ni-i incredinteaza convinsi de lucrurile bune la care micutii lor vor avea o participare activa.
Echipa care este atenta ca celor mici sa nu le lipseasca nimic, este formata din oameni foarte bine pregatiti. Educatoarele, personalul auxiliar dar si indrumatorii invitati au ca prim target atingerea de catre copii a plafoanelor maxime in ceea ce priveste competentele fiecarui membru al grupului nostru.

Parinti a trei copii deosebiti, ca promotori ai proiectului Simsala Grimm, ne dorim ca fiecare micut care vine la noi sa simta in aceeasi masura si cu aceeasi intensitate dragostea, atentia si grija pe care le simte si in casa parintilor lui.